13 februari 2019

Tevredenheidsonderzoek

Categorie: Algemeen nieuws

Leerlingtevredenheid:

De leerling-tevredenheidspeiling is door 104 leerlingen ingevuld. De leerlingen hebben de school een gemiddeld het rapportcijfer 8,3 gegeven. Ze zijn over het algemeen tevreden over de veiligheid op school en op de manier waarop de leraren les geven. Opvallend is dat de leerlingen het aan de ene kant naar hun zin hebben in de groep (9,0) en kritischer zijn over hoe graag ze naar school gaan (7.0). De uitslag van deze peiling is teruggekoppeld  aan de leerlingen tijdens een klassenvergadering. Deze peiling wordt ook besproken en geanalyseerd door het ouderpanel en de medezeggenschapsraad en teruggekoppeld aan het schoolbestuur Sarkon.

Oudertevredenheid:

De oudertevredenheidspeiling is in januari 2019 ingevuld door 77 ouders (58%). De ouders hebben de school een gemiddeld rapportcijfer van 7,6 gegeven. De ouders zijn het meest tevreden over de mate waarin hun kind zich veilig voelt op school (8,2) en over de mate waarin hun kind met plezier naar school gaat (8). De ouders zijn tevreden over het onderwijsleerproces, maar de school kan leerlingen nog meer uitdagen om zich maximaal te ontwikkelen.  De ouders zijn wisselend tevreden over de wijze waarop de school de ouders informeert over de ontwikkeling van hun kind (6,6) en over wat er op school gebeurt (7,5). Deze peiling is teruggekoppeld aan ouders, wordt geanalyseerd door de medezeggenschapsraad en teruggekoppeld aan het schoolbestuur Sarkon.

Medewerkertevredenheid:

De medewerker tevredenheidspeiling is ingevuld door de leerkrachten en onderwijsassistenten van onze school. De medewerkers hebben de hoogste score voor veiligheid gegeven (9,8) en zijn ook meer dan tevreden over de sfeer op school (9,4). De medewerkers zijn kritisch over de afstemming van het onderwijs op specifieke leerbehoeftes en vinden dat wij als school leerlingen nog meer kunnen uitdagen om zich maximaal te ontwikkelen. Dit wordt zeker een speerpunt voor de komende periode. Deze peiling is teruggekoppeld aan ouders en leerkrachten, wordt geanalyseerd door de medezeggenschapsraad en teruggekoppeld aan het schoolbestuur Sarkon.

Medewerkertevredenheid enquete 2019-2020

Medewerkertevredenheid