Naast het verplichte lesprogramma op school, worden er op onze school ook andere ontspannende activiteiten georganiseerd. De verantwoordelijkheid van de organisatie hiervan ligt bij de Ouderraad.

De ouderraad zorgt voor inning van de vrijwillige ouderbijdrage .Van deze ouderbijdrage worden de schoolreisjes en diverse activiteiten betaald o.a. Sinterklaas, Kerstmis, Kinderkermis, afscheidsfeest groep 8.

Voor het schooljaar 2017-2018 is de ouderbijdrage vastgesteld op € 40.00 per kind.

De kinderen van groep 8 gaan 3 dagen naar Texel en hiervoor wordt van de ouders een bijdrage van € 80.00 per kind gevraagd. Het bankrekeningnummer van de ouderraad is NL60 RABO 0374454477 t.n.v . St. Sarkon inz. Ouderraad.

Als u problemen heeft met het betalen van de ouderbijdrage en/of de bijdrage voor Texel dan kan er een betalingsregeling afgesproken worden. Hiervoor kunt u contact opnemen met de penningmeester van de ouderraad (Mw. P. van der Salm, e-mail patrice@vander-salm.nl) of met de schooldirectie.

De samenstelling van de ouderraad is als volgt:

Ester Schilder, voorzitter

Karin Glas, secretaris

Patrice van der Salm, penningmeester

Ellen Deutekom

Tamara de Geus

Anita de Ruijter

Jacqueline Sneekes, coördinator luizencontrole

Marloes Sijs

Joyce Smit

Danielle Onderwater

Fanny Dhondt